Riitta Koskimies: Miksi Lasse puoluesihteeriksi?

Jokainen aika ja tilanne tarvitsee parhaan johtajan. Vihreiden kannatus on pysähtynyt vähän alle kymmeneen prosenttiin. Tämä on vähemmän kuin arvojemme ja tavoitteidemme kannattajia on. Tarvitsemme puoluesihteerin, joka osaa johtaa osallistavaa ja ihmisiä puhuttelevaa viestintää. Symppaajat on saatava myös äänestämään meitä.

Puoluesihteerin toinen tärkeä tehtävä on talouden johtaminen. Puolueen ja sen yhdistysten rahat ovat todella vähissä.  Tarvitsemme huomion kiinnittämistä ja uusia ideoita siihen, miten voimme vihreitä periaatteita noudattaen hankkia toiminnalle lisää taloudellista tukea.

Olen tuntenut Lassen lähes kymmenen vuotta ja tiedän hänen tehneen paljon uudenlaisia avauksia juuri kannatuksen ja tukijoiden määrän kasvattamiseksi. Näissä puoluesihteerin keskeisissä tehtävissä pidän Lassea ehdokkaista parhaimpana.

Turun kunnallisjärjestöä perustettaessa ja sen työtekijöiden kimppapomona toimiessamme opin luottamaan Lassen monipuoliseen tietoon ja harkintakykyyn järjestö- ja henkilöstöasioissa.Tuona aikana opin myös, että Lassen vihreä arvopohja on vahva, ja hän arvioi tilanteita monesta näkökulmasta.

Hyvä johtaja näkee sekä kauas että lähelle. Hyvistä ehdokkaista paras juuri nyt on Lasse.