Tukiryhmä: Miksi Lasse olisi paras puoluesihteeri?

Lassella on visio siitä, miten vihreitä uudistetaan – mitä on tehtävä ratkaistaksemme sen yhtälön, jossa kolmannes rahoistamme lähti eduskuntavaalitappion myötä, mutta saimme tuhansia uusia ihmisiä mukaan. Vapaaehtoisten voiman saaminen käyttöön on paras ja ainoa tie, jolla voimme kasvaa, voittaa vaaleja ja muuttaa maailmaa. Lasselle vihreiden tärkein tehtävä on maailman pelastaminen: ympäristökriisi täytyy ratkaista ja heikoimmista on pidettävä huolta. Tätä työtä teemme yhdessä. (Lue Lassen ohjelma > )

Lasse tuntee puolueen paremmin kuin käytännössä kukaan. Hän on rakentanut vihreiden organisaatiota vuodesta 2004 alkaen. Hän tuntee vihreän kentän sekä vihreän toiminnan todellisuuden joka puolella maata. Lassella on paras kosketus puolueen arkeen ja puolue-elämään, mikä on puoluesihteerille välttämätöntä. Seuraavaa vaalivoittoa ei tehdä puoluetoimistolta käsin, vaan se tulee kentältä. Siksi puoluesihteeriksi tarvitaan henkilö, joka tuntee kentän ja sen tarpeet ja osaa motivoida sen työskentelemään. (Lue lisää Lassesta > )

Lasse osaa politiikan väännöt ja tuntee ajankohtaiset politiikan asiat. Viimeiset puolitoista vuotta Lasse on ollut vihreän päivänpolitiikan etulinjassa vihreän ministeriryhmän ykköserityisavustajana sekä erityisavustajatiimin vetäjänä. Vihreän politiikan hän tuntee läpikotaisin, onhan Lasse neuvotellut kovassa paineessa ja tiukoissa paikoissa viikoittain.

Lasse on erinomainen johtaja. Hän on toiminut vihreiden järjestöpäällikkönä enimmillään 15 vihreän työntekijän esimiehenä. Sitä ennen hän on rakentanut vihreiden vapaaehtoisorganisaatiota, tehnyt vaalikampanjoita, perustanut yhdistyksiä ja toiminut vihreissä luottamustehtävissä. Lassen vahvuus johtajana ja tiiminvetäjänä on kyky innostaa, koota porukka yhteen, rakentaa yhdessä visio ja suunta. Lasse saa ihmiset toimimaan liikkeenä yhteisen päämäärän puolesta.

Lassen tukiryhmä

Haluatko Lassen tukijoiden listaan? Lue ohjeet ja tule mukaan!