Eduskuntavaalit 2019

Olen asettunut ehdolle eduskuntavaaleihin, koska edessä on ratkaiseva valinta Suomen suunnasta. Haluan olla kääntämässä tämän maan suuntaa kohti kestävämpää ja inhimillisempää.

Haluatko tukea kampanjaa?

Pienistä puroista muodostuu iso virta. Pienikin lahjoitus auttaa viemään viestiä eteenpäin ja rakentaa kestävämpää Suomea. Voit tukea kampanjaa rahallisesti tästä linkistä: https://lahjoita.vihreat.fi/lasse-miettinen

Haluatko mukaan?

Jokaisesta käsiparista on apua! Esitteiden jakajia, some-tukea, suosittelijoita, viestinviejiä, käytännön apua – kaikkea tarvitaan. Hyödyksi voi olla vaikka ei asuisi Varsinais-Suomen alueella. Ilmoittaudu kampanjani koordinaattorille Johanna Kuusenojalle ja kerro mitä juuri sinä haluaisit tehdä: johanna.kuusenoja@vihreat.fi, puh. 0400 747 446.

Vaalirahoitukseni

Äänestäjillä on oikeus tietää, kenen rahoilla vaalikampanjoita tehdään. Siksi olen tehnyt vaalirahoituksen ennakkoilmoituksen, jotta myös oman kampanjani rahoitus on äänestäjien tiedossa ennen äänestämistä – siis jo ennakkoäänestyksen alkua. (Vastaus omalta osaltani: kampanja tehdään pääosin omalla rahallani, jota täydentävät yksityishenkilöiden pienet – muutaman kympin tai satasen – lahjoitukset. Taustallani ei ole suuria yrityksiä, äveriäitä kummisetiä tai muita rikkaita taustatahoja.)